lørdag den 27. september 2014

Vegansk, glutenfri kage med blomster

Kage med blomster
Vegansk, glutenfri kage betrukket med fondant.


I dag skulle vi i BonBon-land for at fejre min datters fødselsdag sammen med hendes mormor, som ikke havde mulighed for at fejre hende da vi holdt fødselsdag med hende. Samtidigt fejrede vi også "mormors" fødselsdag, så derfor skulle der naturligvis en kage til.
For at min søn også kunne tåle den, var det en banankage uden æg, mælk, hvede (og gluten), nødder og mælkeprodukter. Opskriften ligger på min blog med specialmad. Se den her (Bages ca 40 min i en 15cm bageform). Den var lagt sammen med mælkefri jordbærcreme (pulvercreme købt i Sverige).
Den er smurt op med Palmin SmørCreme, dog med FRI margarine i stedet for smør, da FRI margarine er uden mælkebestandele. Dog er denne creme lidt sværere at arbejde med, og sammen med den lidt tynde jordbærcreme var den svær at smøre ordentligt op, hvilket også resulterede i den ikke 100% perfekte kage, men den smagte godt.
Fondanten er uden gluten og mælk og uden spor af nødder.






Min søn kunne godt lide kagen. Specielt fondanten var
han vild med. Da der ikke vare mere tilbage på hans eget
stykke, syntes han at han bare kunne tage det som var
på selve kagen :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar